Få en unik oplevelse
EVENT & PRISER
Sammen skal vi ud i naturen og lave noget god mad tilberedt over bål. I vil lære noget nyt om jer selv og hinanden og skabe oplevelser der varer ved. Jeg er med jer hele vejen og sørger for alt det praktiske, så I bare skal hygge jer i hinandens selskab.
En dag med HC Outdoor kunne se sådan ud:
Start og forberedelse
Vi mødes typisk kl. 16 og får en kort intro til dagens program, praktiske oplysninger og lidt godt til ganen. Herefter bliver deltagerne delt op i hold og så går vi i gang.
Bålene tændes
Bålene tændes omkring kl. 17. Her vil jeg vise jer lidt forskellige teknikker og en lille gennemgang af træ, der er godt til optænding, madlavning, og røgning. Deltagerne forbereder ingredienserne og snakke om hvordan opgaven gribes an. Det skaber en god dialog, også for de der ikke kender hinanden.
Maden over bål
Vi skal mindst lave en 3 retters menu. Forret, hovedret og dessert.
Flere er på ”dybt vand”, når det kommer til at lave mad over bål og derfor er alles erfaringer og løsninger i spil. Det skaber en samhørighed, deltagerne imellem, samtidig med at man hygger og har det sjovt.
• Madlavningen tager ca. 2-2½ times tid.
• Spisningen varierer, men forvent ca. 1-1½ time.
• Forventet sluttidspunkt kl. 22.
Tilpasset jeres ønsker
I bliver guidet igennem hele processen og jeg tilpasser sværhedsgraden efter jeres erfaring og viden.
Efter jeres ønsker, sammensætter vi en lækker menu som passer jer og jeg skaffer alle råvarerne.
Har I specielle ønsker til drikkevarer, kan vi sammen med det lokale bryggeri Brewparts, sammensætte en øl-menu til maden.
Jeg stiller med alt til madlavning og tager (det meste) af opvasken.









Priser
Prisen for en standard menu bestående af forret, hovedret og dessert uden drikkevarer.
Pris for 8 Personer: 6400 kr. ex. moms
Pris pr. person udover: 550 kr. ex. moms
Kontakt mig
Er I klar til en unik oplevelse? Udfyld skemaet nedenunder, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra jer.